Sumatra Kulon: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah pam:West Sumatra dadi pam:Albugang Sumatra
c (Bot: Nambahaké ur:مغربی سماٹرا)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah pam:West Sumatra dadi pam:Albugang Sumatra)
[[nl:West-Sumatra]]
[[no:Sumatera Barat]]
[[pam:WestAlbugang Sumatra]]
[[pl:Sumatra Zachodnia]]
[[pnb:صوبہ لہندا سماٹرا]]
39.750

besutan

Menu navigasi