Lobamba: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké et:Lobamba
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké ur:لوبامبا)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké et:Lobamba)
[[eo:Lobambo]]
[[es:Lobamba]]
[[et:Lobamba]]
[[eu:Lobamba]]
[[fa:لوبامبا]]
2.367

besutan

Menu navigasi