Sonia Gandhi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
24 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké simple:Sonia Gandhi
c (Bot: Nambahaké simple:Sonia Gandhi)
[[ru:Ганди, Соня]]
[[sa:सोनिया गान्धी]]
[[simple:Sonia Gandhi]]
[[sv:Sonia Gandhi]]
[[ta:சோனியா காந்தி]]
32.744

besutan

Menu navigasi