Cithakan:Multicol-break: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
33 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké af:Sjabloon:Multikolom-breuk
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké af:Sjabloon:Multikolom-breuk)
[[Category:Cithakan tabel lan kolom]]
 
[[af:Sjabloon:Multikolom-breuk]]
[[ang:Bysen:ColBreak]]
[[bar:Vorlage:Multicol-break]]
134

besutan

Menu navigasi