Menyang kontèn

Sulawesi Kidul: Béda antara owahan

35 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
c (r2.7.2) (Bot: Ngowahi ace:Sulawèsi Seulatan)
c (Bot: Nambahaké ur:جنوبی سولاویسی)
[[su:Sulawesi Kidul]]
[[sv:Sulawesi Selatan]]
[[ur:جنوبی سولاویسی]]
[[vi:Nam Sulawesi]]
[[war:Salatan nga Sulawesi]]
32.744

besutan