Viggiano: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké la:Vibianum
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké zh:维贾诺)
c (Bot: Nambahaké la:Vibianum)
[[ja:ヴィッジャーノ]]
[[kk:Виджано]]
[[la:Vibianum]]
[[lmo:Viggiano]]
[[nap:Viggiano]]
32.744

besutan

Menu navigasi