Ikatan Kovalen: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
22 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké id:Ikatan kovalen
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké id:Ikatan kovalen)
[[ht:Lyezon kovalan]]
[[hu:Kovalens kötés]]
[[id:Ikatan kovalen]]
[[it:Legame covalente]]
[[ja:共有結合]]
40.164

besutan

Menu navigasi