Pumori: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
614 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Kaca énggal: '''Gunung Pumori''' inggih punika salah satunggaling gunung ingkang populer wonten ing saperanganipun gunung ingkang gadhah inggil langkung saking 7000 meter. Paminggah anggenipun m...
(Kaca énggal: '''Gunung Pumori''' inggih punika salah satunggaling gunung ingkang populer wonten ing saperanganipun gunung ingkang gadhah inggil langkung saking 7000 meter. Paminggah anggenipun m...)
(Ora ana béda)

Menu navigasi