Ayodhya: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
29 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké or:ଅଯୋଧ୍ୟା
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké or:ଅଯୋଧ୍ୟା)
[[new:अयोद्धा]]
[[no:Ayodhya]]
[[or:ଅଯୋଧ୍ୟା]]
[[pa:ਅਯੋਧਯਾ]]
[[pl:Ayodhya]]
62.347

besutan

Menu navigasi