Kanadha: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké cdo:Gă-nā-dâi)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah or:କାନାଡା dadi or:କାନାଡ଼ା)
[[oc:Canadà]]
[[om:Canada]]
[[or:କାନାଡାକାନାଡ଼ା]]
[[os:Канадæ]]
[[pa:ਕੈਨੇਡਾ]]
39.881

besutan

Menu navigasi