1011: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1011
c (r2.7.1) (bot Menambah: simple:1011)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1011)
[[sa:१०११]]
[[scn:1011]]
[[se:1011]]
[[simple:1011]]
[[sk:1011]]
2.824

besutan

Menu navigasi