1273: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1273
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1273)
c (Bot: Nambahaké se:1273)
[[sah:1273]]
[[scn:1273]]
[[se:1273]]
[[simple:1273]]
[[sk:1273]]
32.744

besutan

Menu navigasi