1103: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1103
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1103)
c (Bot: Nambahaké se:1103)
[[sa:११०३]]
[[scn:1103]]
[[se:1103]]
[[simple:1103]]
[[sk:1103]]
32.744

besutan

Menu navigasi