1089: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1089
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1089)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1089)
[[sa:१०८९]]
[[scn:1089]]
[[se:1089]]
[[sk:1089]]
[[sl:1089]]
2.824

besutan

Menu navigasi