Menyang kontèn

Babruwahana: Béda antara owahan

34 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Battle_between_Arjuna's_son_Babhruvahana_and_the_Nagas.jpg|thumb|300pxl|right|Lukisanipun Babruwahana wonten ing taun 1598]]
 
'''Babruwahana''' kapendhet saking [[basa SnsekertaSansekerta]] ''Babruvahana'' utawi ''Babhruvahana'' tegesipun sipat ingkang wonten ing [[wiracarita]] [[Mahabharata]], epik [[Hindhu]]. Panjenenganipun inggih punika salah satunggaling putra [[Arjuna]] kaliyan Citranggada[[Citrānggadā]] - putrinipun [[Manipura]].
 
Babruwahana dipun suwun dados raja wonten ing Manipura kanggekanggé nggantosaken simbahipun.
 
{{commons|Khatushyamji}}