Fermium: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
23 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: am:ፌርሚየም
c (r2.7.3) (bot Mengubah: yo:Fẹ́rmíọ̀m)
c (r2.7.3) (bot Menambah: am:ፌርሚየም)
[[Kategori:Aktinida]]
 
[[am:ፌርሚየም]]
[[ar:فرميوم]]
[[az:Fermium]]
489

besutan

Menu navigasi