Kamboja: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowahi tk:Kamboçiýa
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké am:ካምቦዲያ)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowahi tk:Kamboçiýa)
[[tg:Камбоҷа]]
[[th:ประเทศกัมพูชา]]
[[tk:KambojaKamboçiýa]]
[[tl:Cambodia]]
[[tr:Kamboçya]]
63.052

besutan

Menu navigasi