Menyang kontèn

Gangga: Béda antara owahan

43 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
+kategori
(kategori)
(+kategori)
 
 
{{India}}
 
[[Kategori:Hindu]]
[[Kategori:Déwa-Dèwi Hindu]]
[[Kategori:Dèwi Hindu]]
[[Kategori:Negara]]
 
 
[[id:India]]
[[bn:গঙ্গা (দেবী)]]
[[de:Ganga]]