Babruwahana: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
127 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Battle_between_Arjuna's_son_Babhruvahana_and_the_Nagas.jpg|thumb|left|Lukisanipun Babruwahana wonten ing taun 1598]]
 
''Babruwahana'' kapendhet saking basa Snsekerta ''Babruvahana'' utawi ''Babhruvahana'' tegesipun sipat ingkang wonten ing wiracarita Mahabharata, epik Hindhu. Panjenenganipun inggih punika salah satunggaling putra Arjuna kaliyan Citranggada - putrinipun Manipura.
 

Menu navigasi