Menyang kontèn

Babruwahana: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tanpa ringkesan besutan
Tanpa ringkesan besutan
 
Babruwahana dipun suwun dados raja wonten ing Manipura kangge nggantosaken simbahipun.
 
{{commons|Khatushyamji}}