Menyang kontèn

Balung: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: Salah sijining rangka manungsa utawa balung. ==Jinising Tulang== *''Tulang Kompak'' yaiku tulang sing disusun saka unit Osteon utawa sistem Havers. *''Tulang Spons'' yai...)
Tidak ada ringkasan suntingan
{{busak}}
Salah sijining rangka manungsa utawa [[balung]].
==Jinising Tulang==
5.491

besutan