Manila: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké ur:منیلا
c (bot Menambah: kk:Манила)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké ur:منیلا)
[[ug:مانىلا]]
[[uk:Маніла]]
[[ur:منیلا]]
[[uz:Manila]]
[[vi:Manila]]
62.379

besutan

Menu navigasi