Menyang kontèn

Kelir: Béda antara owahan

294 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
 
==='''Sisih Tengen'''===
Kang ditata ing sisih tengen diwiwiti seka wayang Tuguwasesa (Tuhuwasesa) lan dipungkasi nganggo wayang bayen.
*Prabu Tuguwasesa
*[[Pandhawa]]
*[[Rama Parasu]]
*[[Gathotkaca]]
*[[Antareja]]
*[[Anoman]]
*[[Rama]]
*[[Arjuna Sasra]]
*[[Abimanyu]]
*[[Palasara]]
*[[Sekutrem]]
*Wayang putran
*Bati
 
=='''Mugi Mirsani'''==
*[http://jv.wikipedia.org/wiki/Wayang_Kulit Wayang Kulit]
78.625

besutan