Meteorit: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
c (+kat, +iw, wkfy)
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Meteorit''' inggih menika [[watu]] [[meteor]] ingkang sampun dumugi [[Bumi]] amargi saged nembus lapisan [[atmosfer]]. Meteorid minangka [[asteroid]] akasa ingkang alit, ingkang kasedhot déning gravitasining [[Bumi]].
 

Menu navigasi