Cho Oyu: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
==Cuaca==
Wonten ing ngandhap, temperaturipun maneka warni inggih menika 27 ° c dumugi -7° C. INgkang wonten ing nginggil kinten-kinten 16 ° c dumufgi -23 ° C.
 
 
==Cathetan Suku==
{{reflist}}

Menu navigasi