Cho Oyu: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
137 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:ChoOyu-fromGokyo.jpg|250px|thumb|Kendahan Gunung Cho Oyu]]
 
'''Cho Oyu''' utawi gunung RangeCho Oyu ingkang tegesipun 'Dewi Turqoise" misuwur kanthi gunung ingkang paling inggil urutan kapiung enem wonten ing donya. Papanipun manggen wonten ing sisih kilen saking gunung ingkang paling inggil wonten ing Donya [[Everest]]kaliyan [[Lhotse]], kaping sekawan urutan inggilipun wonten ing tlatah [[Khgumbu]] [[Nepal]] sisih wetan perbatasan [[Tibet]]. Its inggih menika setunggalpuncak ingkang inggi.<ref name= "internet 1">{{id}}[http://arus-nirwana.blogspot.com/2011/01/gunung-cho-oyu.html](dipunundhuh tanggal 21 September 2012)</ref>
[[Gambar:Cho Oyu Camp I.jpg|250px|thumb|Rute anggenipun badhe minggah dhateng gunung Cho Oyu]]
[[Gambar:Cho Oyu upper slopes.jpg|250px|thumb|Kendahan Gunung Cho Oyu menawi dipunpirsani saking inggil]]

Menu navigasi