Nukléus: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
31 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+ {{inuseuntil|5 Desember 2012}}
(Kaca énggal: '''Nukleus''' utawa inti sel yaiku bagean sing ana ing tengahe sel, diubengi dening sitoplasma, lan duweni bentuk bunder (ora teratur).)
 
(+ {{inuseuntil|5 Desember 2012}})
{{inuseuntil|5 Desember 2012}}
'''Nukleus''' utawa [[inti sel]] yaiku bagean sing ana ing tengahe sel, diubengi dening [[sitoplasma]], lan duweni bentuk bunder (ora teratur).
11.904

besutan

Menu navigasi