Balung: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: ku:Hestî)
Tidak ada ringkasan suntingan
== Tuwuhing balung ==
 
Tuwuhing balung nganti pepak kabentuk ing umur kurang luwih 30 taun. Sawisé kuwi ana uga owah-owahan sing disebut remodelling. Balung minangka ''reservoir'' paling gedhé tumrap [[kalsium]] lan phosphate. 99% kalsium ana ing (1000 gram) saka cacahing kalsium ing awak, déné phosphate jroning balung nganti 90% saka phosphate jroning awak.
 
== Jinis balung ==
1.590

besutan

Menu navigasi