Semantik: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
333 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(interwiki)
'''Semantik''' (dari [[Basa Yunani]]: ''semantikos'', mènèhi tandha, pênting, saka têmbung ''sema'', [[tandha]]) yaiku salah sawijining cabang ngelmungélmu [[Linguistik]] kang khusus nyinaoni babagan makna basa. Semantik adaté digandhèngaké karo rong ngélmu linguistik liya: ''[[sintaksis]]'', ngélmu babagan ngroncé tembung dadi ukara, lan ''[[pragmatik]]'', ngélmu babagan basa utawa sandhi sing mung dianggo ing wayah-wayah khusus.
 
{{rintisan}}

Menu navigasi