1878: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké frr:1878
c (bot Membuang: cbk-zam:1878 (deleted))
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké frr:1878)
[[fo:1878]]
[[fr:1878]]
[[frr:1878]]
[[fy:1878]]
[[ga:1878]]
3.733

besutan

Menu navigasi