Noah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
18 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké de:Noah (Band))
c
}}
 
'''Peterpan''' dibentuk ing kutha [[Bandung]], [[Jawa Barat]] dening enem personel, yaiku
[[Nazril Irham]] alias [[Ariel]] (vokal), [[Mohammad Kautsar Hikmat]] alias [[Uki]] (gitar), [[Ilsyah Ryan Reza]] (drum),
[[Loekman Hakim]] (gitar), [[Andika Naliputra Wirahardja]] (keyboard), lan [[Indra]] (bass).<ref name="Peterpan 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/p/peterpan Selebriti Kapanlagi.com]dipununduh tanggal 10 Juni 2011</ref>.
 
Ananging ning wulan [[November]] [[2006]], loro anggotané, Andika lan Indra dipecatdimetukake sakasaking grup musik kasebut, PerpecahanBubrah mau dipicu sakaamarga anané beda prinsip ''kreativitas'', sawentara Ariel ngungkapke wis ana masalah nalika ngrilis album kang kaping pisanan, ingkang judule Taman Langit.<ref name="Peterpan 1"/>
apamaneh Andika lan Indra ngaku wis metu saka Peterpan awit tanggal [[8 Oktober]] [[2006]].<ref name="Peterpan 1"/>
Album-album Peterpan ing antarané,''TAMAN LANGIT'', ''BINTANG DI SURGA'', ''VIDEO KARAOKE PETERPAN-SAHABAT PETERPAN'' lan ''OST. ALEXANDRIA'',
 
 
Grup band kang terkenalkondhang karoamarga lagutembang kang judule ''Ada Apa Denganmu'', ''Topeng'' lan ''Kukatakan Dengan Indah'' iku,
tau dirundungkena masalah wektunalika vokalise ''Aril'' dituduh menghamili wanita kang nduweni nama [[Sarah Amalia]] lan
ora sedia tanggung jawab.<ref name="Peterpan 1"/>
 
PersoalanMasalah mau terbantah sakwisé Ariel nikahi wanita mau lan nduweni anak wadon, [[Alleia Anata]], meski sakbanjuré cerai.<ref name="Peterpan 1"/>
 
Mei 2007, Peterpan ngeluncurké album bertajuk ''HARI YANG CERAH'' kang didistribusiké ing [[Indonésia]] lan [[Malaysia]].<ref name="Peterpan 1"/>
6.047

besutan

Menu navigasi