1011: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: nah:1011)
c (bot Mengubah: mr:इ.स. १०११)
[[map-bms:1011]]
[[mk:1011]]
[[mr:.स. १०११]]
[[ms:1011]]
[[nah:1011]]
[[ro:1011]]
[[ru:1011 год]]
[[ru-sib:1011]]
[[scn:1011]]
[[sk:1011]]
40.143

besutan

Menu navigasi