Wong Uighur: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
14 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (Bot: Ngowahi lad:Uiguros)
{{Infobox Ethnic group
|group = Uyghur{{br}} ئۇيغۇر
|image = [[Gambar:Khotan-mercado-chicas-d01Uyghur man tomak.jpg|250px]]
|image_capiton = Suku bangsa Uyghur
|population = Sekitar 10 juta <ref>[http://www.showchina.org/en/nations/200701/t105538.htm Show China<!-- Bot generated title -->]</ref>
|religions = Islam [[Sunni]]
}}
[[Gambar:Khotan-mercado-gente-uigurchicas-d01.jpg|thumb|Wong-wong Uighur ing pasar [[Hotan]], [[Xinjiang]].]]
'''Suku Uighur''' utawa '''Uygur, Uigur, Uyghur''' ( [[Basa Uyghur|Uyghur]]: ئۇيغۇر; {{zh-stp|s=[[wikt:维|维]][[wikt:吾|吾]][[wikt:尔|尔]]|t=[[wikt:維|維]][[wikt:吾|吾]][[wikt:爾|爾]]|p=Wéiwú'ěr}}) iku salah siji minoritas kang resmi ing [[Cina|Republik Rakyat Cina]]. Suku iki keturunan saka suku kuna [[Huihe]] kang ana ing [[Asia Tengah]]. Suku iki nggunakake [[basa Uighur]] lan agamane [[Islam]].
 
3

besutan

Menu navigasi