Wudel: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
typo
(typo)
c (typo)
|Caption = Wudel jinis kapisan
|Image2 = Outtie.jpg
|Caption2 = UdelWudel jinis kaloro
|Precursor =
|System =
78.625

besutan

Menu navigasi