Wudel: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
typo
c (Pras mindhahaké kaca Udel nèng Wudel: basa baku)
(typo)
{{Infobox Anatomy
|Name = UdelWudel
|Latin = umbilicus
|GraySubject =
|GrayPage =
|Image = Navel 13 04 1993.jpg
|Caption = UdelWudel jinis kapisan
|Image2 = Outtie.jpg
|Caption2 = Udel jinis kaloro
|DorlandsSuf =
}}
'''UdelWudel''' utawa '''Puserpuser''' iku sawijining tandha bolongan katutup ing [[weteng]], sisa nalika tali puser dikethok saka weteng [[bayi]] sing nembé lair supaya copot saka [[plasentaplasénta]]. Kabèh makhluk [[mamalia]] sing duwé plasenta mesthi bakal nduwèni puser. Ing kéwan umumé puser mung katon kaya garis tipis samar.
 
{{anatomi-stub}}
78.625

besutan

Menu navigasi