Paus Konstantinus: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
43 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
c (r2.7.2) (bot Mengubah: yo:Pópù Constantine)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké mzn:کنستانتین اول (پاپ))
[[la:Constantinus (Papa)]]
[[mk:Папа Константин]]
[[mzn:کنستانتین اول (پاپ)]]
[[nds:Konstantin I. (Paapst)]]
[[nl:Paus Constantinus I]]
3.925

besutan

Menu navigasi