Louis XVI saka Prancis: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
59 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
c (r2.7.1) (bot Menambah: pnb:لوئی XVI)
[[lv:Luijs XVI]]
[[mk:Луј XVI]]
[[mr:सोळावा लुई, फ्रान्स]]
[[ms:Louis XVI dari Perancis]]
[[mzn:لویی شونزدهم]]
32.744

besutan

Menu navigasi