Kethoprak Pati: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
14 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
fix URL prefix
(fix URL prefix)
[[Gambar:Kethoprak Tobong Kelana Bhakti Budaya 2.jpg|thumb|Conto swasana panggung kethoprak]]
'''Kethoprak Pati''' yaiku kumpulan grup [[kethoprak]] ingkang asale saking [[Pati]] lan ngrembaka ing laladan pesisir lor [[Tanah Jawa]].<ref name="internet1">{{id}}[http://http://suaramerdeka.com/v1/index.php/read/cetak/2007/10/29/60577/Berpalinglah_ke_Pati Ketoprak, Berpalinglah ke Pati](28 Maret 2011)</ref> Ngrembakane Ketoprak Pati bisa diarani mrojol selaning agaru saking surute ketoprak-ketoprak ing [[Solo]], [[Jogjakarta]], [[Kediri]], lan [[Tulungagung]]. <ref name="internet2">{{id}}[http://suaramerdeka.com/v1/index.php/read/cetak/2009/04/23/60577/Revitalisasi-Ketoprak-Pati, Revitalisasi Ketoprak Pati](dipuntingali 28 Maret 2011)</ref>
 
==Mula Bukané==
 
==Grup Ketoprak Pati==
Grup Ketoprak Pati watara ana 35 grup, nanging kang kalebu ''[[rangking]]'' sepuluh paling laris <ref name="internet1">{{id}}[http://http://suaramerdeka.com/v1/index.php/read/cetak/2007/10/29/60577/Berpalinglah_ke_Pati Ketoprak, Berpalinglah ke Pati](28 Maret 2011)</ref> yaiku
#[[Cahyo Mudho]] saka Bakarankulon Juwana,
#[[Siswo Budoyo]] saka (Growonglor, [[Juwana]]),
20

besutan

Menu navigasi