Telih: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: Manuk kang telihe mondhol-mondhol sawise mangan akeh '''Telih''' (bahasa indonesia : '''Tembolok''') yaiku sijining jeroan saka kewan ji...)
 
cTidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Budgerigar_with_full_crop.jpg|Manuk kang telihetelihé mondhol-mondhol sawisesawisé mangan akehakèh]]
'''Telih''' (bahasa indonesia : '''Tembolok''') yaiku sijining [[jeroan]] saka kewankéwan jinis [[manuk]] kang fungsinefungsiné kanggo nyimpen panganan kang dipangan sakdurungesakdurungé digiling ana ing [[rempela]] (''ventikulus'' utawa ''empedal'').
Ing manuk jinis [[dara]], telih uga ngasilakengasilaké banyu kang kayadenekayadéné [[susu]] (Basa EnggrisInggris : ''crop milk'') kanggo [[ngloloh]] [[piyik]].
 
 
[[Gambar:PigeonAnatomy.png|Telih kaduduhakekaduduhaké onoana ing nomer 4]]
 
[[Kategori:Kewan]]
1.590

besutan

Menu navigasi