Menyang kontèn

Telih: Béda antara owahan

1.071 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
Kaca énggal: Manuk kang telihe mondhol-mondhol sawise mangan akeh '''Telih''' (bahasa indonesia : '''Tembolok''') yaiku sijining jeroan saka kewan ji...
(Kaca énggal: Manuk kang telihe mondhol-mondhol sawise mangan akeh '''Telih''' (bahasa indonesia : '''Tembolok''') yaiku sijining jeroan saka kewan ji...)
(Ora ana béda)
2.823

besutan