Kumunisme: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
17 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
c (+kat, +pranala njaba)
[[ja:共産主義]]
[[jbo:kaurpo'esi'o]]
[[jv:Komunisme]]
[[ka:კომუნიზმი]]
[[kk:Коммунизм]]
8.252

besutan

Menu navigasi