Asia Kidul-wétan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
91 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Robot: Perubahan kosmetika)
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Southeast Asia (orthographic projection).svg|thumb|300px|Peta Asia Kidul-wétan]]
'''Asia Kidul-Wétan''' punika satunggiling tlatah ing jagad-wano (benua) [[Asia]]. Tlatah punika papan watesipun budaya [[Asia Kidul]] utawi [[Indhia]] kaliyan budaya [[Asia Wétan]] utawi [[Cinten]]. Kirang langkung sepalih wilayah tlatah Asia Kidul-Wétan, punika dhaérah kapulowan.
 
5.491

besutan

Menu navigasi