10 Juni: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
404 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c (r2.7.2) (bot Menambah: ext:10 juñu)
 
 
== Kadadosan WigatiWigatos ==
{{gambarberita|Kugelschreiber.jpg|[[Pulpen]]}}
* '''[[1786]]''' - Bendungan ingkang dipunbangun wonten ing [[Kali Dadu|lèpèn Dadu]] runtuh lan niwasaken 100.000 jiwa ing [[Sichuan]], [[Cina]].
* '''[[1967]]''' - [[Perang Enam Hari|Perang enem dinten]] rampung. [[Uni Soviet]] ngendegaken kerjasama diplomatik kaliyan [[Israel]].
* Dinten Nasional ing [[Portugal]]
 
{{Berita
| tgl = 10 Juni 2012
| ber = Juru balap pit [[Azad University Cross Team]] asal [[Spanyol]], '''[[Oscar Pujol Munoz]]''' <!--(''gambar'')--> tampil minangka juwara umum '''[[Tour de Singkarak 2012]]'''.
| gbr = <!--Oscar Pujol - Tour de Romandie 2010, Stage 3.jpg-->
| cap =
| HU = y
| u1 = http://www.antaranews.com/berita/315154/pujol-munoz-juara-tour-de-singkarak-2012
| n1 = ANTARA
}}
 
== Wiyosan ==
78.624

besutan

Menu navigasi