Venlo: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
17 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: nds-nl:Venlo
c (Robot: Perubahan kosmetika)
c (r2.7.1) (bot Menambah: nds-nl:Venlo)
[[ms:Venlo]]
[[nds:Venlo]]
[[nds-nl:Venlo]]
[[nl:Venlo (stad)]]
[[nn:Venlo]]
9.872

besutan

Menu navigasi