2012: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Menambah: ab:2012
c (r2.7.2) (bot Menambah: ps:2012)
c (r2.7.2+) (bot Menambah: ab:2012)
== Prastawa ==
 
[[ab:2012]]
[[af:2012]]
[[am:2012 እ.ኤ.አ.]]
63.049

besutan

Menu navigasi