Vung Tau: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
17 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: rmy:Vung Tau
c (r2.7.3) (bot Menambah: nn:Vung Tau, stq:Vung Tau, vo:Vung Tau)
c (r2.7.1) (bot Menambah: rmy:Vung Tau)
[[pt:Vũng Tàu]]
[[rm:Vung Tau]]
[[rmy:Vung Tau]]
[[roa-rup:Vung Tau]]
[[ru:Вунгтау]]
9.872

besutan

Menu navigasi