Eutanasia: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
147 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
sithik
(sithik)
(sithik)
=== Eutanasia dideleng saka sudut cara tindakane ===
 
Yen dideleng saka cara tindakane, eutanasia bisa dibagi dadi telung kategori, yaiku eutanasia agresif, eutanasia non agresif, lan eutanasia pasif.
 
 
6.407

besutan

Menu navigasi