996: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
29 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
c (r2.7.2+) (bot Menambah: sh:996)
c (bot Menambah: ne:ई.पू. ९९६)
[[nap:996]]
[[nds:996]]
[[ne:ई.पू. ९९६]]
[[new:सन् ९९६]]
[[nl:996]]
32.744

besutan

Menu navigasi