Singah: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
54 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
(terjemah sithik)
 
== Etimologi ==
[[Gambar:MawlaImamAliMosqueNajafIraq.jpgJPG|96px|left|PerangkoMesjid posImam sakaAli ing [[IranNajaf]], magepokan karo Hadits Gadir Kum, nalika Nabi Muhammad milih Ali minangka mawlaIrak]]
Istilah ''Syi'ah'' asal saka tembung [[Basa Arab]] شيعة ''Syī`ah''. Wangun tunggal saka tembung iki yaiku ''Syī`ī'' شيعي.
 
3.255

besutan

Menu navigasi