Rijeka: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: fa:رییکا
c (r2.7.2) (bot Menambah: ar:رييكا)
c (r2.7.1) (bot Menambah: fa:رییکا)
[[et:Rijeka]]
[[eu:Rijeka]]
[[fa:رییکا]]
[[fi:Rijeka]]
[[fr:Rijeka]]
527

besutan

Menu navigasi